Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкрипник, В. О.-
dc.contributor.authorЦесля, А. С.-
dc.contributor.authorМолчанова, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:13:17Z-
dc.date.available2023-09-04T18:13:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСкрипник В. О., Цесля А. С., Молчанова Н. Ю. Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 212-213uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕфективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-213-214.pdf133.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.