Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипник, В. О. | - |
dc.contributor.author | Цесля, А. С. | - |
dc.contributor.author | Молчанова, Н. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-04T18:13:17Z | - |
dc.date.available | 2023-09-04T18:13:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Скрипник В. О., Цесля А. С., Молчанова Н. Ю. Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 212-213 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38816 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Ефективність використання апаратів для двостороненього жарення під тиском для теплової обробки великокускових м’ясних напівфабрикатів із кісткою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-213-214.pdf | 133.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.