Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38762
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А-
dc.contributor.authorЛазарєв, М. І.-
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.date.accessioned2023-09-02T20:03:40Z-
dc.date.available2023-09-02T20:03:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А., Лазарєв М. І., Цихановська І. В. Збагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий час. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 194-195uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38762-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗбагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий часuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-195-196.pdf133.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.