Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38746
Название: Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжуту
Авторы: Кравченко, М. Ф.
Михайлик, В. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кравченко М. Ф., Михайлик В. С. Фізико-хімічні властивості шротів з ядер волоського горіха і кунжуту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 162-163
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38746
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-163-164.pdf165.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.