Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38707
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мynbayeva, A. B. | - |
dc.contributor.author | Kelesbekova, U. M. | - |
dc.contributor.author | Kopzhassarova, D. K. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T18:30:10Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T18:30:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мynbayeva A. B., Kelesbekova U. M., Kopzhassarova D. K. Justification and the recipe of the national fermented milk product «Ulpekti Katyk». Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-115 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38707 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Justification and the recipe of the national fermented milk product «Ulpekti Katyk». | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-115-116.pdf | 134.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.