Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМynbayeva, A. B.-
dc.contributor.authorKelesbekova, U. M.-
dc.contributor.authorKopzhassarova, D. K.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:30:10Z-
dc.date.available2023-09-01T18:30:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМynbayeva A. B., Kelesbekova U. M., Kopzhassarova D. K. Justification and the recipe of the national fermented milk product «Ulpekti Katyk». Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 114-115uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38707-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleJustification and the recipe of the national fermented milk product «Ulpekti Katyk».uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-115-116.pdf134.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.