Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38699
Название: Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системи
Авторы: Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Ощадливе виробництво –запорука стійкості продовольчої системи. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 97-98
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38699
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-98-99.pdf140.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.