Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:22:18Z-
dc.date.available2023-09-01T17:22:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Юр’єва О. О., Погарський О. С., Лосєва С. М. Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 63-64uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38683-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-64-65.pdf135.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.