Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38652
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Романовська, О. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-01T12:22:19Z | - |
dc.date.available | 2023-09-01T12:22:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко М. Ф., Романовська О. Л. Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 39-40 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38652 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-40-41.pdf | 133.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.