Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38563
Назва: Науково-технологічні передумови удосконалення сошників
Автори: Маленко, О. О.
Морозов, І. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Маленко О. О., Морозов І. В. Науково-технологічні передумови удосконалення сошників. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38563
ISSN: 2519-4194
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_67.pdf470.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.