Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГладкова, О. С.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-08-28T18:04:26Z-
dc.date.available2023-08-28T18:04:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГладкова О. С., Гринченко О. О. Перспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіру. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 19-20uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38326-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання аквафаби в технології виробництва зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-20-21.pdf168.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.