Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38192
Название: | Ораторська промова: ознаки, методи, етапи |
Авторы: | Руденко, С. М. |
Дата публикации: | 22-мая-2014 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Руденко С. М. Ораторська промова: ознаки, методи, етапи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 348-349 |
Серия/номер: | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38192 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-348-349.pdf | 227.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.