Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38120
Title: Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу
Authors: Андрєєва, C. C.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрєєва C. C., Колеснікова М. Б. Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 79-81.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38120
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_79-81.pdf188.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.