Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрєєва, C. C.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-08-24T07:48:16Z-
dc.date.available2023-08-24T07:48:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАндрєєва C. C., Колеснікова М. Б. Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 79-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38120-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_79-81.pdf188.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.