Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38120
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андрєєва, C. C. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-24T07:48:16Z | - |
dc.date.available | 2023-08-24T07:48:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Андрєєва C. C., Колеснікова М. Б. Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 79-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38120 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_79-81.pdf | 188.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.