Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38113
Title: Сучасні тенденції та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в місті Харкові
Authors: Малюк, Л. П.
Лещотна, Т. О.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л. П., Лещотна Т. О. Сучасні тенденції та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в місті Харкові. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 48-50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38113
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_48-50.pdf195.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.