Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38078
Название: | Управління розвитком сфери харчування населення: моделі та механізми |
Авторы: | Яцун, Л. М. Чернов, Г. Є. |
Дата публикации: | 22-мая-2014 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Яцун Л. М., Чернов Г. Є. Управління розвитком сфери харчування населення: моделі та механізми. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 305-307 |
Серия/номер: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38078 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-305-307.pdf | 188.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.