Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38071
Title: | Сучасні інформаційні технології як джерело конкурентних переваг у ресторанному бізнесі |
Authors: | Ткачова, С. С. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Ткачова С. С. Сучасні інформаційні технології як джерело конкурентних переваг у ресторанному бізнесі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 293-294 |
Series/Report no.: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38071 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-293-294.pdf | 184.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.