Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКононенко, Т. П.-
dc.date.accessioned2023-08-15T10:08:22Z-
dc.date.available2023-08-15T10:08:22Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКононенко Т. П. Взаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 271-272uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37697-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleВзаємозв'язок корпоративної культури й конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-271-272.pdf215.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.