Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3764
Назва: | Исследование влияния процессов сушки на качество семян различного гранулометрического состава |
Інші назви: | Дослідження впливу процесів сушіння на якість насіння різного гранулометричного складу Study of the influence of drying processes on the quality of seeds of various granulometric composition |
Автори: | Богомолов, А. В. Мезенцев, В. А. Черняев, А. А. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Богомолов А. В., Мезенцев В. А., Черняев А. А. Исследование влияния процессов сушки на качество семян различного гранулометрического состава. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 86-91. |
Серія/номер: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Короткий огляд (реферат): | В статье рассмотрены вопросы влияния сушки на качество посевного материала, методы усреднения гранулометрического состава семян и их значение для рассчетов процессов сушки. Предложена концепция зерносушилки исключающая перегрев различных фракций семян. У статті розглянуті питання впливу сушіння на якість посівного матеріалу, методи усереднення гранулометричного складу насіння та їх значення для розрахунків процесів сушіння. Запропоновано концепцію зерносушарки що виключає перегрів різних фракцій насіння. The article discusses the influence of drying on the quality of seed, methods of averaging the granulometric composition of seeds and their significance for the calculation of drying processes. The concept of a grain dryer eliminating overheating of various seed fractions is proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3764 |
Розташовується у зібраннях: | № 2 (1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23.pdf | 702.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.