Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37525
Title: | Забезпечення якості знань в умовах упровадження дистанційних технологій навчання |
Authors: | Филипенко, О. М. Гриб, С. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Филипенко О. М., Гриб С. В. Забезпечення якості знань в умовах упровадження дистанційних технологій навчання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 360-361. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37525 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_360-361.pdf | 97.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.