Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37525
Title: Забезпечення якості знань в умовах упровадження дистанційних технологій навчання
Authors: Филипенко, О. М.
Гриб, С. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Филипенко О. М., Гриб С. В. Забезпечення якості знань в умовах упровадження дистанційних технологій навчання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 360-361.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37525
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_360-361.pdf97.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.