Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37524
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, С. С. | - |
dc.contributor.author | Кухарьонок, О. К. | - |
dc.contributor.author | Коновалова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-10T15:37:23Z | - |
dc.date.available | 2023-08-10T15:37:23Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ткачова С. С., Кухарьонок О. К., Коновалова Т. В. Круглий стіл у режимі он-лайн як форма проведення занять із професійно орієнтованих дисциплін із менеджменту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 358-359. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37524 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Круглий стіл у режимі он-лайн як форма проведення занять із професійно орієнтованих дисциплін із менеджменту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_358-359.pdf | 99.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.