Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37524
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТкачова, С. С.-
dc.contributor.authorКухарьонок, О. К.-
dc.contributor.authorКоновалова, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-08-10T15:37:23Z-
dc.date.available2023-08-10T15:37:23Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТкачова С. С., Кухарьонок О. К., Коновалова Т. В. Круглий стіл у режимі он-лайн як форма проведення занять із професійно орієнтованих дисциплін із менеджменту. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 358-359.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37524-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКруглий стіл у режимі он-лайн як форма проведення занять із професійно орієнтованих дисциплін із менеджментуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_358-359.pdf99.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.