Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопова, Л. О.-
dc.contributor.authorМітяєва, Т. Л.-
dc.date.accessioned2023-08-08T12:58:49Z-
dc.date.available2023-08-08T12:58:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationПопова Л. О., Мітяєва Т. Л. Стратегія формування галузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 225-226uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37428-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМаркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13-
dc.titleСтратегія формування галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_2-225-226.pdf228.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.