Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Мітяєва, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T12:58:49Z | - |
dc.date.available | 2023-08-08T12:58:49Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Попова Л. О., Мітяєва Т. Л. Стратегія формування галузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 2. С. 225-226 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37428 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання;Секція 13 | - |
dc.title | Стратегія формування галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_2-225-226.pdf | 228.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.