Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37380
Title: | Підвищення енергоефективності закладів індустрії гостинності |
Authors: | Терешкін, О. Г. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г. Підвищення енергоефективності закладів індустрії гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 233-234. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37380 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_233-234.pdf | 105.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.