Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37376
Title: | Теоретичні засади визначення якості торговельного обслуговування в сучасних умовах |
Authors: | Пічугіна, Т. С. Ткаченко, О. П. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пічугіна Т. С., Ткаченко О. П. Теоретичні засади визначення якості торговельного обслуговування в сучасних умовах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 225-226. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37376 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_225-226.pdf | 106.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.