Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37320
Title: | Методи та система оцінки конкурентоспроможності підприємства в умовах світового ринку |
Authors: | Хряніна, Д. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Штангей, Н. М. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Хряніна Д. С. Методи та система оцінки конкурентоспроможності підприємства в умовах світового ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Н. М. Штангей. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 68. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37320 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-68.pdf | 169.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.