Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37241
Title: | Організація ефективної системи внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Янчев, А. В. Кашперська, А. І. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Янчев А. В., Кашперська А. І. Організація ефективної системи внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 49-50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37241 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_49-50.pdf | 98.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.