Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37238
Title: Особливості комп’ютеризованого обліку витрат підприємств ресторанного господарства
Authors: Топоркова, О. В.
Ільченко, М. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Топоркова О. В., Ільченко М. О. Особливості комп’ютеризованого обліку витрат підприємств ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 43-44.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37238
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_43-44.pdf98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.