Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37232
Название: Методичні підходи щодо оцінки ефективності використання нематеріальних активів на підприємстві для забезпечення їх капіталізації
Авторы: Наумова, Т. А.
Янчева, І. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Наумова Т. А., Янчева І. В. Методичні підходи щодо оцінки ефективності використання нематеріальних активів на підприємстві для забезпечення їх капіталізації. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 2. С. 31-32.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37232
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_2_31-32.pdf98.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.