Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37188
Назва: | Кислотність рубцевої рідини та рівень продукції аміаку руменальною мікробіотою у молодняку овець за аліментарної дії дріжджових біодобавок |
Автори: | Польовий, І. В. Вовк, С. О. Петришин, М. А. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Польовий І. В., Вовк С. О., Петришин М. А. Кислотність рубцевої рідини та рівень продукції аміаку руменальною мікробіотою у молодняку овець за аліментарної дії дріжджових біодобавок. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 215-217. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37188 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-215-217.pdf | 179.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.