Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюковець, І. Ю.-
dc.contributor.authorПирог, Т. П.-
dc.date.accessioned2023-08-03T09:02:26Z-
dc.date.available2023-08-03T09:02:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюковець І. Ю., Пирог Т. П. Утилізація харчових промислових відходів у мікробні поверхнево-активні речовини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 412-413.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37183-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУтилізація харчових промислових відходів у мікробні поверхнево-активні речовиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_412-413.pdf122.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.