Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, Д. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorПавлюк, І. М.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:31:03Z-
dc.date.available2023-08-03T08:31:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТоряник Д. О., Дьяков О. Г., Аксьонова О. Ф., Павлюк І. М. Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 383-384.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37166-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_383-384.pdf132.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.