Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37166
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торяник, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Павлюк, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T08:31:03Z | - |
dc.date.available | 2023-08-03T08:31:03Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Торяник Д. О., Дьяков О. Г., Аксьонова О. Ф., Павлюк І. М. Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 383-384. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37166 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_383-384.pdf | 132.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.