Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorЖелезняк, З. В.-
dc.date.accessioned2023-08-03T07:59:34Z-
dc.date.available2023-08-03T07:59:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Губський С. М., Аксьонова О. Ф., Железняк З. В. Формування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном С. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 359-360.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37151-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування якості желейних виробів, фортифікованих вітаміном Сuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_359-360.pdf114.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.