Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37149
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Т. О. | - |
dc.contributor.author | Железняк, З. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T07:56:59Z | - |
dc.date.available | 2023-08-03T07:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Кузнецова Т. О., Железняк З. В. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 357-358. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37149 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем, що містять желатин і вітамін С | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_357-358.pdf | 125.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.