Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37144
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Беляева, И. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-03T06:33:55Z | - |
dc.date.available | 2023-08-03T06:33:55Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Беляева И. М. Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопии. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 349-350. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37144 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопии | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_349-350.pdf | 175.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.