Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37136
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorМихайлова, С. В.-
dc.date.accessioned2023-08-03T06:11:05Z-
dc.date.available2023-08-03T06:11:05Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Шевченко А. О., Михайлова С. В. НВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 332-334.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37136-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНВЧ-нагрівання в умовах вакуумування під час виробництва пряно-овочевої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_332-334.pdf148.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.