Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37022
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гасанова, А. Е. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-02T06:06:42Z | - |
dc.date.available | 2023-08-02T06:06:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гасанова А. Е. Передумови псування хліба під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 237-238. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37022 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Передумови псування хліба під час зберігання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_237-238.pdf | 110.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.