Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBirca, A.-
dc.contributor.authorByelyayeva, I. M.-
dc.contributor.authorDubinina, A. A.-
dc.contributor.authorLetuta, T. N.-
dc.contributor.authorSinicina, G. A.-
dc.date.accessioned2023-08-02T06:02:45Z-
dc.date.available2023-08-02T06:02:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationBirca A., Byelyayeva I. M., Dubinina A. A., Letuta T. N., Sinicina G. A. Studies in food labeling ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 233-234.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37020-
dc.description.abstractНадано методику аналізу українського маркування харчових продуктів на її відповідність європейським стандартам маркування харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleStudies in food labeling Ukraine (Вивчення українського маркування харчових продуктів)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_233-234.pdf113.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.