Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36921
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorРадченко, Л. О.-
dc.contributor.authorТаубер, Р. Д.-
dc.contributor.authorГасанова, А. Е.-
dc.contributor.authorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2023-07-31T09:01:30Z-
dc.date.available2023-07-31T09:01:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Таубер Р. Д., Гасанова А. Е., Юр’єва О. О., Максимова Н. П. Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 155-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36921-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_155-158.pdf298.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.