Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36895
Title: | Харчові продукти ХХІ століття – це органічна екологічно чиста продукція |
Authors: | Коломієць, Т. М. Папуша, М. С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коломієць Т. М., Папуша М. С. Харчові продукти ХХІ століття – це органічна екологічно чиста продукція. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 116-118. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36895 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_116-118.pdf | 134.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.