Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3688
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2022-07-22T09:12:11Z-
dc.date.available2022-07-22T09:12:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГурський П. В. Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (2). С. 18-22.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3688-
dc.description.abstractРозроблено технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного. Досліджено фактори, які впливають на структуру продукту та механізми їх регулювання. Визначено рецептурний склад та основні параметри технологічного процесу виробництва паст.uk_UA
dc.description.abstractРазработана технология паст закусочных на основе творога нежирного. Исследованы факторы, которые влияют на структуру продукта и механизмы их регулирования. Определены рецептурный состав и основные параметры технологического процесса производства паст.uk_UA
dc.description.abstractThe technology-based pasta snack cheese low fat dairy. The factors affecting the product structure and mechanisms of their regulation. Determined prescription composition and the basic parameters of the process of production of pastes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (2)-
dc.titleТехнологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоuk_UA
dc.title.alternativeТехнология получения паст деликатесных на основе обезжиренного творогаuk_UA
dc.title.alternativeTechnology pastes snack emulsion type with cheese low-fat dairyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf640.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.