Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36886
Title: Технологія безглютенового хліба з використанням борошна кіноа
Authors: Бровенко, Т. В.
Антоненко, А. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бровенко Т. В., Антоненко А. В. Технологія безглютенового хліба з використанням борошна кіноа. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 99-100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36886
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_99-100.pdf152.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.