Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36877
Title: Використання волоського горіха в технології смузі
Authors: Тюрікова, І. С.
Ярошенко, Т. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Тюрікова І. С., Ярошенко Т. В. Використання волоського горіха в технології смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 81-83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36877
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_81-83.pdf131.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.