Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36794
Title: Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства
Authors: Калакура, М. М.
Щирська, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калакура М. М., Щирська О. В. Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 44-45.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36794
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_44-45.pdf118.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.