Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36794
Title: | Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства |
Authors: | Калакура, М. М. Щирська, О. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Калакура М. М., Щирська О. В. Інноваційні технології бісквітних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 44-45. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36794 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_44-45.pdf | 118.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.