Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36792
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T13:31:34Z-
dc.date.available2023-07-28T13:31:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДушенок Д. К., Бідюк Д. О., Гарнцарек Б. Ч., Перцевой Ф. В. Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларану. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 40-41.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36792-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення міцності змішаних драглів на основі фурцеларануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_40-41.pdf129.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.