Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36762
Название: Дослідження процесів спінювання та сушіння рибної сировини
Авторы: Сукманов, В. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сукманов В. О. Дослідження процесів спінювання та сушіння рибної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 59-60
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36762
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-59-60.pdf182.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.