Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36761
Title: Терагерцова спектроскопія харчових продуктів
Authors: Стороженко, І. П.
Сіренко, П. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Стороженко І. П., Сіренко П. О. Терагерцова спектроскопія харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 57-58
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36761
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-57-58.pdf138.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.