Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36761
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтороженко, І. П.-
dc.contributor.authorСіренко, П. О.-
dc.date.accessioned2023-07-28T12:05:31Z-
dc.date.available2023-07-28T12:05:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтороженко І. П., Сіренко П. О. Терагерцова спектроскопія харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 57-58uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36761-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТерагерцова спектроскопія харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-57-58.pdf138.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.