Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36760
Назва: Дослідження процесу тепло-масоообміну при сушінні зерна спельти
Автори: Станкевич, Г. М.
Кац, А. К.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Станкевич Г. М., Кац А. К. Дослідження процесу тепло-масоообміну при сушінні зерна спельти. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36760
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-55-56.pdf176.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.