Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36751
Назва: Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів
Автори: Петренко, О. В.
Потапов, В. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Петренко О. В., Потапов В. О. Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 35-36
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36751
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-35-36.pdf144.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.