Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2022-07-22T08:23:24Z-
dc.date.available2022-07-22T08:23:24Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГурський П. В. Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 59-63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3675-
dc.description.abstractДосліджено вплив концентрації солі плавильної на упорядкованість структури пасти закусочної, виготовленої на основі сиру кисломолочного знежиреного. Встановлено залежність інтенсивності дифракційної лінії готового продукту від кута відбивання рентгенівського променю атомними площинами.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано влияние концентрации соли плавильной на упорядоченность структуры пасты закусочной, изготовленной на основе творога обезжиренного. Установлена зависимость интенсивности дифракционной линии готового продукта от угла отражения рентгеновского луча атомными плоскостями.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of salt concentration on melting diner ordering structure paste, made from nonfat cottage cheese. The dependence of the intensity of the diffraction lines of the finished product on the angle of reflection X-ray atomic planes.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleРентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоuk_UA
dc.title.alternativeРентгеноструктурного анализа пасты закусочной на основе творога нежирногоuk_UA
dc.title.alternativeRenthenostrukturnыy analysis pastes based on cheese snack of low-fat dairyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf952.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.