Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36740
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:19:45Z-
dc.date.available2023-07-28T11:19:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Губський С. М., Мурликіна Н. В. Перспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 13-14uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36740-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання дієтичної добавки на основі SALICORNIA EUROPAEA L. в технологіях харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-13-14.pdf230.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.